Catering voor particulieren en bedrijven

Buffet catering bestellen?

 

Catering Ontbijt Zeeland is dé specialist op het gebied van de complete verzorging van buffet catering voor particulieren en bedrijven in de Provincie Zeeland. Wij verzorgen buffetten, vergader lunches, zakelijke borrels enz. Uw evenement wordt geheel naar uw wensen verzorgt door onze Ceremoniemeester, waardoor succes op uw feest gegarandeerd is.

Lunchpakket op lokatie

U bent bij ons, Catering Ontbijt Zeeland, aan het juiste adres voor de complete verzorging van uw bedrijfs- of particuliere feest, maar ook voor een lunchpakket al dan niet op lokatie. (broodjeslijst) of verhuur van cateringbenodigdheden.

Catering Ontbijt Zeeland verzorgt uw feest tot in de puntjes, met van A tot Z één aanspreekpunt. Ook met een klein gezelschap moet het een groot feest worden! Bezorging 7 dagen per week in heel zeeland en Zeeuws-Vlaanderen

Catering in Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen

Naast het bezorgen van ontbijten, lunches en overwerkmaaltijden op locatie of projecten, kunt u Catering Ontbijt Zeeland ook inschakelen voor het bevoorraden van bedrijfskantines. Wij zorgen ervoor dat uw kantine, schoonmaakkast, keuken en toiletten bevoorraad en of bemand zijn.

Vraag vrijblijvende offerte aan!

Voor vrijblijvende offerte of  informatie kunt u contact opnemen via email Catering Ontbijt Zeeland of telefonisch offerte aanvragen op nummer 0633730979

(service@ontbijt-zeeland.nl).