Over ons

ONTBIJTSERVICE ZEELAND - BEZORGING 7 DAGEN PER WEEK DOOR HEEL ZEELAND

Ontbijt Zeeland is onderdeel van Handelsnaam: ANX V.O.F. 4336 CS Middelburg KVK 55994466 BTW 851936337B01

Bij Ontbijt Zeeland draait alles om kwaliteit en beleving. Om u, of iemand die u wilt verrassen, feliciteren of bedanken voorzien van een compleet ontbijt met kwaliteit producten.

Al meer dan 15 jaar verzorgt en bezorgt Ontbijt Zeeland en haar medewerkers ontbijten niet alleen in Middelburg, maar door heel Zeeland, en willen wij u steeds opnieuw verrassen met een heerlijk gevulde ontbijtmand. Wij stellen de hoogste eisen aan kwaliteit, service en dienstverlening die u van ons mag verwachten.

Verjaardag, Jubileum, Trouwdag, of wilt u graag iemand verrassen met een Luxe champagne ontbijt met bonbons en rozen? Het is onze uitdaging om daar iedere keer opnieuw een verrassende belevenis van te maken. Een verrassing die de ontvanger van het ontbijt niet snel zal vergeten!

De Champagne en opdek ontbijten met persoonlijke wenskaart, ambachtelijke bonbons en rozen worden in een rieten mand gepresenteerd opgemaakt met lint en ballonnen, inclusief servies, bestek en glaswerk. En als u wilt, komen we zelfs de tafel voor u dekken. Wij halen niets terug.

"Neem eens een kijkje in ons assortiment en bedenk wie u zou kunnen verrassen met een ontbijtdoos, ontbijtmand, opdekontbijt of luxe champagne ontbijt met ambachtelijke bonbons en rozen!"

En heeft u nog vragen, vul dan het onderstaande contactformulier in.

Telefonisch kunt u ons bereiken op: 0633730979. Bij geen gehoor bel 0118 - 625264 (tussen 10. 00 - 12. 00 en 14. 00 - 17. 00)

of stuur uw bericht naar service@ontbijt-zeeland.nl of vul ons contactformulier in.