Ontbijt vandaag besteld, morgen bezorgd

Wil je morgen genieten van een ontbijtje bezorgd aan huis? Het team van Ontbijtservice Zeeland bezorgt al ruim 15 jaar ontbijtjes aan huis. Wij bezorgen niet alleen in Middelburg, maar overal in Zeeland.

Elk dag, dus ook op zondag bereiden wij in de vroege ochtend ontbijten. We bakken de broodjes, koken de eitjes en maken take away ontbijtdozen, maar niet alleen dat!

huwelijks ontbijt

Voor bijzonder gelegenheden, of wanneer je eens jezelf en/of een ander wilt verrassen met luxe maken wij ook ontbijtmanden. Van Zeeuws ontbijt tot aan luxe champagneontbijt naar keuze die uit te breiden zijn met rozen voor een extra fleurig cadeau.

De ontbijtmanden worden feestelijk verpakt met linten en ballon. Een persoonlijke tekst voor het kaartje mag natuurlijk niet ontbreken!

Voor vroege vogels of uitslapers kunt u zelf bepalen hoelaat het ontbijt wordt bezorgd. Het Ontbijtservice Team heeft ervaren, en vriendelijke bezorgers die graag uw ontbijt komen bezorgen dus..,bestel vandaag nog uit ons assortiment en alvast Eet Smakelijk!