Voorwaarden
Studenten korting

Wij houden van studenten. En omdat studeren al duur genoeg is,
profiteer je nu van extra korting op gezonde Ontbijtjes, Lunches en, Lunchpakketten

  1. Alle studenten in Zeeland (WO, HBO, MBO) met een geldig studenten ID en studenten mailadres hebben recht op het ontvangen van een kortingscode van www.ontbijt-zeeland.nl.

  2. De kortingscode is een maand geldig. Elke 30 dagen sturen we je een nieuwe kortingscode.

  3. De kortingscode is geldig vanaf een minimale bestelwaarde van € 30 (bezorging is niet inbegrepen). De kortingscode kan tot drie keer worden gebruikt per klant met een maximale bestelwaarde van € 300 per bestelling.

  4. Niet inwisselbaar tegen geld en niet overdraagbaar. Niet te combineren met andere aanbiedingen of kortingscodes. Kan niet worden gebruikt voor de aankoop van cadeaubonnen. Moet worden verzilverd tijdens het afrekenen. Sommige producten kunnen van deze aanbieding uitgesloten zijn.

  5. Ontbijt Zeeland behoudt zich het recht voor om enige studenten mailadres en/of studenten ID te weigeren die ongeldig of vervalst schijnt. Ontbijt Zeeland behoudt zich het recht voor om de studentenkorting op elk moment te kunnen wijzigen of beëindigen.

JOU EVENEMENT OP MAAT VERZORGT?

Wij Verzorgen Buffetten, Vergader Lunches, Zakelijke Borrels Enz. Wil Je Jou Evenement Geheel Naar Je Eigen Wensen Verzorgt? Vraag Een Vrijblijvende Offerte Aan!

Algemene informatie

  • Servicekosten
  • Compleet Catering
  • Levering
  • Leveringsvoorwaarden
  • Overige

Openingstijden

Ma 7:00 – 16:00
Di 7:00 – 16:00
Wo 7:00 – 16:00
Do 7:00 – 16:00
Vr 7:00 – 16:00
Za 7:00 – 16:00
Zo 7:00 – 16:00