Bestelling en bezorging

Al meer dan 15 jaar verzorgt en bezorgt Ontbijt Zeeland en haar medewerkers ontbijten niet alleen in Middelburg, maar door heel Zeeland!

Bestellen

  • Online bestellen is héél eenvoudig, snel en veilig.
  • Om uw bestelling te plaatsen vult u, uw gegevens in bij het factuur adres. Is het ontbijt voor iemand anders dan kunt u de ‘verzenden naar adres’ optie aanvinken en invullen. Ontbijten worden zonder afzender aangeboden. Tenzij u uw naam noteert als tekst op de wenskaart.
  • Wanneer de ontvanger niet opendoet of niet thuis is zal indien bekend telefonisch contact worden opgenomen met de ontvanger. Bij geen gehoor zal er telefonisch contact met u worden opgenomen.
  • Bij ‘bestel notities’ noteert u eventuele bijzonderheden voor de bezorger. En/ of andere bijzonderheden omtrent uw bestelling. De bezorgdames hebben ruime ervaring en levert uw ontbijt met de service die u van ons mag verwachten.

 

  • U kunt uw bestelling betalen via Ideal of maak uw betaling rechtstreeks over via overboeking op onze bankrekening. Gebruik uw bestelnummer als betalingsreferentie. Ook is het mogelijk om uw bestelling contant te betalen bij aflevering aan de bezorger. Kies dan betaalmiddel optie ‘bankoverschrijving’ en vermeldt uw gewenste betaalmethode contant aan de bezorger. Wij verzoeken u gepast te betalen.
 
luxe ontbijt mand 555x555 - Bestelling en Bezorging
delivery girl knocking at door 23 2147767704 - Bestelling en Bezorging

Bezorgkosten

In het bestelproces waar u de postcode invult voor het bezorgadres wordt €0,50 per kilometer vanaf Middelburg gerekend voor bezorging. Postcode niet bekend laat het ons weten.

Voor het bezorgen op strand of camping vragen wij een toeslag van €5.

Bezorgtijden

Wij bezorgen 7 dagen in de week vanaf 7.00 tot 14.00 uur (afleveren om of voor 7.00 uur vragen wij een toeslag van €15)

Plaats uw bestelling voor de volgende dag, uiterlijk voor 16. 00 op werkdagen.De bezorging vindt plaats op de door u gewenste bezorgdatum. Wij wij leveren op de opgegeven bezorgtijd. Maar u dient rekening te houden met een speling van 30 minuten.

Ontbijt Zeeland is onderdeel van Handelsnaam: ANX V.O.F. 4336 CS Middelburg KVK 55994466 BTW 851936337B01