Bestelling en bezorging

Al sinds 1998 verzorgt en bezorgt Ontbijt Zeeland en haar medewerkers
Ontbijten Buffetten en Catering in Middelburg, en door heel Zeeland!

Bestelling

IVM het Coronavirus hanteren wij voor het bezorgen van uw ontbijt extra maatregelen. Zo maken de bezorgers van Ontbijtservice Zeeland geen fysiek contact tijdens het bezorgen, en moeten ook de bezorgers een afstand van 1,5 meter bewaren tijdens het overhandigen van het ontbijt. Helaas mogen wij de ontbijten niet meer voor u binnen neer en/ of klaarzetten, en vindt de levering voor de deur plaats.

Online bestellen is héél eenvoudig, snel en veilig.

  • Om uw bestelling te plaatsen vult u, uw gegevens in bij het factuur adres. Is het ontbijt voor iemand anders dan kunt u de ‘verzenden naar adres’ optie aanvinken en invullen. Ontbijten worden zonder afzender aangeboden. Tenzij u uw naam noteert als tekst op de wenskaart.
  • Wanneer het ontbijt bezorgd is ontvangt u een email bevestiging met de status ´bestelling afgerond´. Wanneer de ontvanger niet opendoet of niet thuis is zal indien bekend telefonisch contact worden opgenomen met de ontvanger. Bij geen gehoor zal er telefonisch contact met u worden opgenomen.
  • Bij ‘bestel notities’ noteert u eventuele bijzonderheden voor de bezorger. En/ of andere bijzonderheden omtrent uw bestelling. De bezorgdames hebben ruime ervaring en levert uw ontbijt met de service die u van ons mag verwachten.
  • U kunt uw bestelling betalen via Ideal of maak uw betaling rechtstreeks over via overboeking op onze bankrekening. Gebruik uw bestelnummer als betalingsreferentie. Ook is het mogelijk om uw bestelling contant te betalen bij aflevering aan de bezorger. Kies dan betaalmiddel optie ‘bankoverschrijving’ en vermeldt uw gewenste betaalmethode contant aan de bezorger. Wij verzoeken u gepast te betalen.
ontbijtservice
bestelling

Bezorgkosten

In het bestelproces waar u de postcode invult voor het bezorgadres wordt €0,50 per kilometer vanaf Middelburg gerekend voor bezorging. Postcode niet bekend laat het ons weten.

Bezorgtijden

Wij bezorgen 7 dagen in de week vanaf 7.00 tot 14.00 uur (afleveren om of voor 7.00 uur buiten Walcheren vragen wij een toeslag van €7,50)

Plaats uw bestelling voor Moederdag online, uiterlijk vrijdag 8 mei voor 16. 00 op werkdagen.

De bezorging vindt plaats op de door u gewenste bezorgdatum. Wij leveren op de opgegeven bezorgtijd. Maar u dient rekening te houden met een speling van 30 minuten. En 60 minuten op Feestdagen.

Ontbijt Zeeland is onderdeel van Handelsnaam: ANX V.O.F. 4336 CS Middelburg KVK 55994466 BTW 851936337B01 
bezorgers gezocht - ontbijt zeeland