De Appelaere is honderd procent puur natuurlijk appelsap

23969744 155971095151603 7307911417061965824 n - De Appelaere is honderd procent puur natuurlijk appelsap

In elke fles zit minstens één kilo appels

De Appelaere is honderd procent puur natuurlijk appelsap. In elke fles zit minstens één kilo appels. Het geheim zit ‘m in de uitgekiende combinatie van verschillende, milieubewust geteelde appelrassen. Piepkleine stukjes vruchtvlees geven het sap de troebele structuur en volle smaak.

De meeste appels voor de Appelaere rijpen in Zeeuwse boomgaarden. Na de pluk -precies op het juiste moment!- worden ze met zorg geselecteerd en gewassen. Het vruchtvlees wordt fijn gemalen en geperst. Door pasteurisatie (korte verhitting) blijft het sap langer houdbaar.

''Daarom kan de Appelaere in een gesloten fles minstens twee jaar buiten de koelkast worden bewaard, terwijl de smaak en kwaliteit optimaal blijft. De natuurlijke vitaminen, mineralen en spoorelementen blijven behouden''.