Ontbijten waar en wanneer je wilt.

Ontbijten is belangrijk

Het ontbijt is er voor om weer energie in te nemen die er voor zorgt dat iemand de dag weer door kan, en brengt de spijsvertering op gang. Met regelmaat eten draagt bij aan een gezond gewicht.. Ontbijten is belangrijk en dat vraagt tijd en energie. 

Brood en crackers worden nog steeds verreweg het meest gegeten tijdens het ontbijt. Ook worden croissantjes veel gegeten bij het ontbijt met boter en jam....

Zo ontbijt iedereen weer anders.

In de meeste gevallen wordt het ontbijt thuis gegeten. Een klein deel van de Nederlanders ontbijt buitenshuis (o.a. vanwege vroege starttijd van het werk) en een klein deel eet zelden of nooit een ontbijt. Zo ontbijt iedereen weer anders, en ook op verschillende tijden.

Takeaway ontbijt in doos

Wanneer je online een ontbijtdoos bestelt, kun je ontbijten waar en wanneer je wilt. Wanneer je moet reizen met de trein of auto en geen zin hebt in vroeg ontbijten kun je je ontbijtdoos pakken wanneer het jou uitkomt.

Belegde broodjes, een warm gekookt eitje, wat te drinken. Een stuk handfruit voor achteraf en nog wat lekkers voor tijdens het koffie drinken. Thuis, onderweg of op het werk. 

Een compleet takeaway ontbijt in doos. Makkelijk voor onderweg of voor op het werk.

Ontbijtdoos bestellen? Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende ochtend bezorgd. Klik hier.